ABD'de Meslek Yüksek Okulu Öğrenimi Bursu Semineri

Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu, okul ve yaşam masraflarını, burs süresince sağlık sigortasını, kültürel faaliyetleri ve ABD’ye gidiş-dönüş uçak bileti ücretini kapsamaktadır.

ABD'DE MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENİMİ BURSU

Meslek Yüksekokulu Öğrenim Bursu kapsamında ABD’ye giden katılımcıların kendi alanlarındaki teknik bilgilerini, liderlik becerilerini ve İngilizce yeterliklerini geliştirmeleri amaçlanmaktadır. Program aynı zamanda profesyonel staj, alan çalışması ve toplumla etkileşim imkanı tanımaktadır.

Program bitiminde diploma alınmayacak olup bursiyerlere katılım sertifikası sağlanacaktır.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız >>>

Son başvuru tarihi : 16 Ocak 2019