ABD'de Yabancı Dil Öğretim Asistanlığı Bursu Semineri

Yabancı Dil Öğretim Asistanları, Amerikan üniversitelerindeki Türkçe dil eğitimi programlarında öğretim asistanı olarak görev yapacaklardır. Öğretim asistanlığı haftada 20 saate kadar olan çalışmayı kapsamaktadır.

YABANCI DİL ÖĞRETİM ASİSTANLIĞI BURSU

Başvuracak kişilerin İngilizce Öğretmenliği diplomasına sahip olmaları veya Türkiye’deki üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği bölümlerinde öğrenci olmaları ve en geç 2019 Haziran ayı sonunda lisans derecesiyle mezun olacak olmaları gerekmektedir.

İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dilbilimi, İngilizce Mütercim-Tercümanlık, İngilizce Çeviri Bilim bölümlerinden mezun olmuş veya bu bölümlerde halen öğrenci olup en geç 2019 Haziran ayı sonunda lisans derecesiyle mezun olacak kişiler de programa başvurabilir. Ancak bu kişilerin Pedagojik Formasyon Sertifikaları sunmaları gereklidir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız >>>

FLTA (Yabancı Dil Öğretim Asistanlığı) Bursu Semineri