Finlandiya-Jyväskylä' da Yaz Okulu

Kurslara katılım ücretsizdir, ancak katılımcıların seyahat, konaklama, yemek, sigorta ve olası vize masrafları dahil kendi masraflarını karşılamaları gerekmektedir. Kurslar ve uygulama talimatları hakkında daha fazla bilgi için: www.jyu.fi/summerschool Son başvuru tarihi 5 Mayıs 2019'dur (uzatılmış son tarih)!

29. Jyväskylä Yaz Okulu
5 - 16 Ağustos 2019
Jyväskylä Üniversitesi

Finlandiya'daki aydınlık yaz gecelerini tecrübe etmek, yaz tatili boyunca STEM - bilim, teknoloji, mühendislik, matematik - akademik bilginizi artırmak ve sosyal ağlar ve anılar yaratmak ister misiniz? Jyväskylä Yaz Okulu, size kendinize meydan okuma, becerilerinizi geliştirme ve ilgi alanınızdaki başarılı bir kariyere doğru ilerletme fırsatı sunar. Yaz Okulu, dünyanın her yerinden katılımcıları bir araya getirir, böylece uluslararası bir bilim topluluğunda zaman geçirme şansınız olur.

29. Jyväskylä Yaz Okulu, yüksek lisans, doktora ve doktora sonrası öğrenciler için doğa bilimleri, matematik ve bilgi teknolojilerinin çeşitli alanlarında dersler vermektedir. Dünyanın her yerinden gelen öğrencilerin başvurması teşvik edilmesi sağlanmaktadır. Jyväskylä Yaz Okulu, öğrencilere çok sayıda kursa katılma ve dünyanın her yerinden saygın araştırmacılar tarafından yapılan yüksek kaliteli disiplinlerarası eğitimden yararlanma fırsatı sunar. Tüm dersler İngilizce olarak verilmektedir.

Aşağıdaki konularda dersler verilecektir:

• Biyolojik ve Çevre Bilimleri
  • Kimya
  • Bilişsel bilim
  • Hesaplamalı Bilimler
  • Siber güvenlik
  • Matematik
  • Nanobilim
  • Fizik
  • İstatistik

5 - 9 Ağustos 2019 tarihleri arasında verilen kurslar:

BIO1: Sürdürülebilir Kalkınma Hedeflerine Doğru: Su, Gıda ve Enerji Bağlantısı
CH1: Sentetik Fotokimya ve Fotokataliz
NANO1 / BIO2 / PH2 / CH5: Biyoralizasyon ve Biyolojik Malzemeler
MA3: Geri Stokastik Diferansiyel Denklemler Teorisinde Seçme Konular
STAT1: Bayesian Parametrik Olmayan İstatistikler
COM1: Ters Problemlerde İteratif Düzenleme Yöntemleri
COM2: Programlama Dili Tasarımında İnsan Faktörleri Metodolojisi ve Analizi
COG1: Kapsayıcı ve Erişilebilir BİT Tasarımı: Farklı Duyusal, Bilişsel ve Fiziksel Yetenekleri Olan İnsanlar İçin Teknoloji Yaratmaya Temel Tanıtım
CYB2: Ağ ve Bilgi Güvenliği

12 - 16 Ağustos 2019 tarihleri arasında verilen kurslar:

CH2: Elektroorganik Sentez
CH3 / BIO3: Analitik Metodun Validasyonu ve Ölçüm Belirsizliğinin Değerlendirilmesi
NANO2 / CH4: Supramoleküler Komplekslerin Karakterizasyonu için Yöntemler
PH1 / NANO3: Katı Halde Spin Qubitleri: Giriş, Uygulama ve Çalıştırma
MA1: Büyük Lie Grupları Geometrisi
MA2: Geometrik Kontrol Teorisine Giriş
COM3: Risk, Performans ve Karar Analizi
CYB1: Güvenliği ve Hibrit Tehditleri Değiştirme

Kurslara katılım ücretsizdir, ancak katılımcıların seyahat, konaklama, yemek, sigorta ve olası vize masrafları dahil kendi masraflarını karşılamaları beklenir.

Son başvuru tarihi 5 Mayıs 2019'dur (uzatılmış son tarih)!

Başka sorularınız için lütfen jss@jyu.fi adresinden iletişime geçmekten çekinmeyin.

Not:Teklifin bize ulaşması teklifin kalitesini garanti etmez lütfen sorularınızı ilgili üniversiteye sorunuz.

JSS29_poster_final_Optimized.pdf