Japonya Kansai Üniversitesinde (Çevrimiçi Ücretsiz Kurslar) Ku-EOL Güz 2023 Duyurusu

Üniversitemizin ikili iş birliği anlaşması imzalamış olduğu, Japonya’da bulunan Kansai Üniversitesi tarafından yayınlanan Ku-EOL Güz 2023 Duyurusu (Çevrimiçi Ücretsiz Kurslar)

Ku-EOL Güz 2023 Duyurusu

Üniversitemizin ikili iş birliği anlaşması bulunan Kansai Üniversitesi/IIGE, 12 Ekim - 25 Aralık tarihleri arasında öğrencilerimizin katılmaları için Etkileşimli / Çevrimiçi Öğrenim Programı olan  “KU-EOL” Güz 2023'i gerçekleştirecektir.

Başvurular 22 Eylül 2023 tarihine kadardır.

* Lütfen unutmayınız: KU-EOL bir yurtdışı değişim eğitimi programı DEĞİLDİR.

Güz 2023 kursları %100 çevrimiçi (10 hafta) gerçekleşecek ve dersler haftada bir kez yapılacaktır.

KU-EOL, aşağıdaki kurslar sunulmaktadır:

• Research Methods for Social Sciences

• Japan in International Affairs

• Japanese Popular Culture

• Marketing in Japan

KU-EOL kurs teklifleri kitapçığını buradan indirin

*Öğrenciler bu programa kendi kurumları aracılığıyla başvurmalıdır. Bireysel başvurular işleme alınmayacaktır.

Başvuru formunu indirip, sizden istenilen bilgileri doldurunuz.

Hazırlamış olduğunuz belgeleri üniversitemiz Dış İlişkiler Koordinatörlüğü, İkili İş birliği Birimine eposta yolu ile gönderiniz. İlgili eposta adresi;

cooperation@comu.edu.tr

Son başvuru tarihi 22 Eylül 2023 - 13.00'a kadardır.