Üniversitemizin iş birliği anlaşması imzalamış olduğu, Japonya’da bulunan MEXT bursu ile Kanazawa Üniversitesi tarafından 2024-2025 Akademik yılı için değişim programı başvuruları açılmıştır.

Japon Dili ve Kültürü Programı 2024-2025 için başvuru kılavuzunu ve başvuru formunu ekte bulabilirsiniz.

Lütfen başvuru belgelerini aşağıdaki e-posta adresine e-posta yoluyla gönderin. Orijinal belgelerin posta ile gönderilmesine gerek yoktur.

cooperation@comu.edu.tr

Kanazawa Üniversitesi, Japon Hükümeti (Monbukagakusho: MEXT) Bursuna önerilecek başvuru sahiplerini seçecektir. MEXT bursu adayı olarak seçilmeyen başvuru sahipleri, programa özel finansmanlı öğrenci olarak (MEXT bursu olmadan) kabul edilebilirler. Burs seçiminin sonucu ve programa kabul, Temmuz ayında başvuru sahiplerinin kendi üniversitelerine bildirilecektir.

[Başvuru belgelerinin son teslim tarihi] 14 Mart 2024
[Gönderim e-posta adresi] cooperation@comu.edu.tr

1. Guidelines  2024
  2. Application form
  3. Application form example
  4. Recommendation
  5. Pledge É¥û±Åæ

NOT: JAPONCA ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜNDEN ALACAĞINIZ DİL YETERLİLİK BELGESİ BAŞVURU İÇİN GEÇERLİ OLACAKTIR.