Kanazawa Üniversitesi (Japonya), Yüksek Lisans ve Doktora Eğitimi

Üniversitemiz ile genel işbirliği anlaşması bulunan Kanazawa Üniversitesi (Japonya), 2024 Japon Hükümeti (Monbukagakusho) Araştırma Öğrencileri Bursu ile Eğitim Fırsatı

2024 Japon Hükümeti (Monbukagakusho) Araştırma Öğrencileri Bursu

• Bu burs programı değişim programı için değil, esas olarak Kanazawa Üniversitesi'nde Yüksek Lisans veya Doktora derecesi almak isteyen kişiler içindir. Ayrıntılar için lütfen ekteki "MEXT Bursu 2024" dosyasını inceleyin.
  • Başvurular Kanazawa Üniversitesi'nin lisansüstü okuluna Ocak 2024'ün ortasına veya sonuna kadar ulaşmalıdır (Son başvuru tarihi her lisansüstü okulda farklıdır). Başvuru sahiplerinin bireysel olarak ve doğrudan Kanazawa Üniversitesine başvurmaları gerekmektedir.
  • Bu nedenle lütfen öncelikle en kısa sürede, en geç 11 Aralık 2023 tarihine kadar her yüksekokulun Öğrenci İşleri Birimi ile iletişime geçin.
  • İletişim bilgileri için lütfen ekteki “Posta Adresi” dosyasına bakınız.
  • Başvuruyu göndermeden önce, başvuru sahibinin Kanazawa Üniversitesi'nde bir danışman bulması gerekmektedir. Aşağıdaki sayfa Kanazawa Üniversitesi'nde bir danışman bulmanıza yardımcı olacaktır. http://ridb.kanazawa-u.ac.jp/public/index_en.php
  • Lisansüstü okul, Haziran 2024'te (değişkenlik gösterebilir) burs seçiminin sonucu hakkında başvuru sahibini ve kurumunuzu bilgilendirecektir.
  • Başvuruyla ilgili daha fazla soru veya bilgi için lütfen lisansüstü okulun Öğrenci İşleri Bölümü veya Uluslararası Öğrenci Değişim Bölümü ile iletişime geçmekten çekinmeyin.
  • İletişim;

Başvuru, son tarih vb. hakkında;

1) Lütfen “Posta Adresi (Mailing address)”ne bakınız.

Diğerleri

2)  ryukou@adm.kanazawa-u.ac.jp

Başvuru sahiplerinin e-postaları için aşağıdaki konularda işbirliğinizi rica edilmektedir.

*Lütfen e-postanızın konu satırına [MEXT2024] ile başlayın.

*Lütfen e-postanın içerisine aşağıdaki bilgileri ekleyin

Adınız ve uyruğunuz

Eğitim almak istediğiniz yüksek lisans okulu ve eğitim programı (yüksek lisans veya doktora).

1. MEXT Prospectus 2024.docx
2. Mailing Address.xlsx