Kanazawa University Kısa Dönemli Değişim Programı

Japonya'da bulunan Kanazawa Üniversitesi'nde 1 yada 2 dönem eğitim görebilir, araştırma yapabilirsiniz.

Kanazawa University Kısa Dönemli Değişim Programlarına Başvuru 2020-2021

Kanazawa Üniversitesi Kısa Dönemli Değişim Programı (2020-2021) Başvuru Rehberi ve Kanazawa Üniversitesi Değişim Programı (KUEP) başvuru formlarını ekte bulabilirsiniz.

1. Son Başvuru Tarihi
- 31 Ekim 2019: 2020 Nisan'ında başlayan öğrenciler için
- 31 Ocak 2020: 2020 Ekim'inde başlayan öğrenciler için

2. Başvuru Prosedürü
Kanazawa Üniversitesi Değişim Programı (KUEP)
Başvuru formu Excel formatında st-exch@adm.kanazawa-u.ac.jp adresine e-posta ile ve PDF formatında ek belgelerle birlikte gönderilmelidir.

Kanazawa Üniversitesi Japonca Dil ve Kültür Programı
Başvuru evrakları posta yoluyla gönderilmelidir. Son başvuru tarihlerinin karşılanmasının zor olması durumunda, lütfen son başvuru tarihinden önce başvuruları e-postayla gönderin ve orijinal belgeleri daha sonra açık postayla gönderin.

3. Notlar
Kurallar ve başvuru formları web sitesinden indirilebilir:

Herhangi bir sorunuz olduğunda Ms. OYAMA Manami  ile iletişime geçmekten çekinmeyin.

Kanazawa Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Bölümü,Uluslararası Öğrenci Değişimi Bölümü,Uluslararası İlişkiler Bölümü,Kanazawa Üniversitesi(Tel: + 81-76-264-5237, Faks: + 81-76-234-4043,E-posta:st-exch@adm.kanazawa-u.ac.jp).

Programlarla ilgili ayrıntılı bilgi için :

Başvuru yeri :

Başvuru belgelerini hazırladıktan sonra Dış İlişkiler Koordinatörlüğü'ne getiriniz,  belgeler kurumsal olarak Kanazawa  Universitesi'ne  iletilecektir.

Dış İlişkiler Koordinatörlüğü

Terzioğlu Kampüsü, Siyasal Bilgiler Fakültesi Binası, Zemin Kat  ,17020 Çanakkale, Turkey

Tel : +90.286.218 00 18 / Dahili: 4089, E-mail: hbasaran@comu.edu.tr

Application_April2020.xlsx