Khazar Üniversitesi Uluslararası Burs Programları

Khazar Üniversitesi, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı Khazar Üniversitesi Uluslararası Burs Programları duyurusudur.

Khazar Üniversitesi Uluslararası  Excellence ve Merit bursları, tüm ülkelerin vatandaşlarına sınırsız olarak verilmektedir. Burslar, üniversitelerin aşağıda belirtilen okulların lisan ve lisansüstü öğrencileri için mevcuttur:

Ekonomi ve İşletme Fakültesi
Beşeri, Eğitim ve Sosyal Bilimler Fakültesi

Programlar, başvuru süreci ve başvuru koşulları hakkında daha fazla bilgiyi belirtilen adresteki web sitesinden bulabilirsiniz (buraya tıklayın).

Başvurular için son tarih: 15 Nisan 2019

Ek'lerdeki dosyalardan daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Khazar Üniversitesi Afişi
Burs Kuralları
Başvuru formları (her seviye için ayrı başvuru formları: Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora burları için)

Sorularınız ve daha fazla iletişim için lütfen international@khazar.org adresinden e-posta gönderiniz

Tel:  (+99412) 421 79 16 (dahili 240)

Öneli not: Teklifin üniversitemiz ile herhangi bir doğrudan bağlantısı bulunmamakta ve öğrencilerimize ilgili kurum hakkında bu kurumun ve organizasyonun sayfalarından bilgi edinmelerini tavsiye etmekteyiz.

Bachelor_Application_for_Admission 2019.docx
Khazar University Poster 2019.pdf