İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi - Dış İlişkiler Koordinatörlüğü Tanıtım Toplantısı

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'ne Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tanıtım toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesine Dış İlişkiler Koordinatörlüğü birimlerinin tanıtım toplantısı gerçekleştirilmiştir. Toplantıya Dış İİlişkiler Koordinatörlüğünü temsilen Uluslararası İkili İş Birliği sorumlusu Dr. Hasan Hakan BAŞARAN katılım sağlamıştır.

8 Aralık 2023 tarihinde İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında “uluslararası ögrenci ve personel hareketliliginde ikili anlaşmalar ve prosedürler” başlıklı sunum yapılmış ve gelen soruları yanıtlanmıştır.