Kazakistan'da bulunan Atyrau Üniversitesi ile ikili iş birliği

Üniversitemizin ikili iş birliği anlaşması olan Kazakistan'da bulunan Atyrau Üniversitesinden Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüze ziyaret gerçekleşmiştir.

Üniversitelerimiz arasındaki iş birliğini artırmak, ders verme hareketlilikleri ve öğrenci değişimleri teşvik etmek amacıyla görüşmeler yapılmıştır.

Üniversitemize daha önce değişim öğrencisi olarak gelen, Atyrau Üniversitesi akademisyenlerinden, Öğr. Gör. Akmaral SABITOVA, üniversitelerimiz İngilizce Öğretmenliği bölümleri arasında diller ve kültürlerarası iletişim eğitim hakkında ortak diploma programları üzerine çalışmalar yapacaktır.  Atyrau Üniversitesinin eğitim programları hakkında İngilizce Öğretmenliği bölümü öğrencilerine yönelik bir seminer düzenleyecek ve İngilizce dersler verecektir.

Kurumlarımız arasında eğitim ve araştırma faaliyetlerini içeren ikili iş birliği hareketliliğimiz konusunda somut adımlar atılmaya devam edecektir.