Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Uluslararası İşbirliği Birimi

Kazakistan'da bulunan Atyrau Üniversitesinden Rektör Yrd. Dinçay KÖKSAL'a ziyaret

Üniversitelerimiz arasındaki iş birliğini artırmak, ders verme hareketlilikleri ve öğrenci değişimleri teşvik etmek amacıyla görüşmeler yapılmıştır.

Üniversitemize daha önce değişim öğrencisi olarak gelen, Atyrau Üniversitesi akademisyenlerinden, Öğr. Gör. Akmaral SABITOVA, üniversitelerimiz İngilizce Öğretmenliği bölümleri arasında diller ve kültürlerarası iletişim eğitim hakkında ortak diploma programları üzerine çalışmalar yapmış ve  İngilizce Öğretmenliği bölümü öğrencilerine yönelik seminer eğitimlerinde bulunarak ve İngilizce dersler vermiştir.

Üniversitemiz Rektör Yrd. Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL'a makamında ziyaret gerçekleşmiştir. Planlanan ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi alış-verişinde bulunulmuştur. Rektör Yrd. Prof. Dr. Dinçay KÖKSAL kurumlarımız arasında eğitim ve araştırma faaliyetlerini hız kesmeden devam edeceğinden bahsetmiştir. Toplantıya Dış İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Mehmet YILDIZ, İkili İş Birliği biriminden Dr. Hasan Hakan BAŞARAN, İngiliz Dili Eğitiminden Doç. Dr. Kürşat CESUR katılmıştır.