Mindanao Devlet Üniversitesi - Naawan Kampüsü ile görüşme

Üniversitemizin ikili iş birliği anlaşması olan Filipinler'de bulunan Mindanao Devlet Üniversitesi - Naawan Kampüsü ile görüşme gerçekleştirilmiştir.

Filipinler'de bulunan Mindanao Devlet Üniversitesi - Naawan Kampüsü ile Üniversitemizi temsilen Dış İlişkleri Koordinatörü Doç.Dr. Mehmet Yıldız, Uluslararası İkili İş birlikleri sorumlusu Dr. Hakan Başaran ve Deniz Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Murat Yiğit, Dekan yardımcısı Prof. Dr. Yeşim Büyükateş ve Prof.Dr. Umur Önal katılım sağladı.

Toplantıda yapılacak değişim hareketliliği ve ileride yapılması planlar projeler konuşuldu. İkili iş birliğine istinaden değişim öğrenci ve akademisyen değişim hareketliliği gerçekleşmesi için somut adımlar atıldı.